Werkwijze


Als ondernemer of organisatie wil je graag goed voor de dag komen met een professioneel logo wat echt bij je past of een huisstijl die naadloos aansluit binnen je onderneming. Dit kan gerealiseerd worden doormiddel van de juiste beelden, kleuren, foto's en vomen. Natuurlijk is een ook een sterk lettertype essentieel voor het totaalplaatje!

Vaak lezen we in de aanvraag: "ik weet nog niet precies wat ik wil, maar ik heb wel een paar ideeen".
Mooi! Met deze ideeen kunnen we vaak al heel goed aan de slag. Maar we kunnen je ook verrassen en onze eigen visie loslaten op een logo of huisstijl. Daarnaast is het ook mogelijk om een bestaand ontwerp een make-over te geven óf al bestaande ontwerpen te verwerken in nieuw op te maken (druk)werk.

Voorbeeld: heb je de beschikking over het hoge resolutie bestand van jouw logo, dan kun je dit aanleveren per e-mail. Dit kan gebruikt worden voor een nieuw visitekaartje, een folder of gedrukt worden op een pen.

Hoe werkt het?

Aanvraag

We ontvangen graag een e-mail met jouw wensen: waar wil je je ontwerp voor inzetten, wat is je doelstelling, heb je al schetsen of ideeen, etc.
Ook willen we graag weten of het ontwerp ook direct verwerkt moet worden tot drukwerk of dat je enkel het digitale bestand wil ontvangen.
Je bent niet verplicht om een ontwerp voor (bijvoorbeeld) een visitekaartje ook door ons te laten drukken (je ontvangt dan alleen een rekening voor de opmaak/ontwerpkosten).
We bieden we onze klanten trouwens aantrekkelijke kortingen op drukwerk!

Meer info?

Mogelijk zijn er nog vragen van onze kant en hebben we nog wat meer informatie nodig.
Vaak is het ook handig om te weten of er een deadline is of wat de gewenste levertijd is.
Tevens brengen we dan een offerte uit of maken we een een prijs-indicatie.

Akkoord? Aan de slag!

Doorgaans liggen er binnen 1 tot 2 weken 1 tot 3 previews op de mat (jouw inbox).
Zijn er wijzigingen of aanpassingen nodig? Deze ontvangen we graag per e-mail.
We willen graag tot het perfecte eindresulaat komen; dat doen we samen met onze klanten!

Kennis maken of een persoonlijk gesprek aanvragen (vrijblijvend)?
Neem dan contact op voor een afspraak.